Trainingen

De inhoud van Energielinq wordt gemaakt door inhoudelijk experts. Op een aantal onderwerpen bieden deze experts verdiepende trainingen aan. Als corporatie, bouwer of gemeente kun je een dergelijke training inkopen en op zelf gekozen locatie laten plaatsvinden. Fysiek of digitaal. Hieronder staan de beschikbare trainingen. Ben je op zoek naar een training die hieronder niet bij staat? Laat dat ons dan weten via info@stroomversnelling.nl, dan leggen we de vraag voor aan de relevante expert. Vaak is maatwerk mogelijk.

De Energieprestatievergoeding nader toegelicht

epv nader toegelicht

In deze training leggen we uit hoe de EPV werkt en hoe je die als corporatie kunt toepassen en onder welke voorwaarden. Ook als aanbieder of bouwer is het belangrijk om de werking van de EPV te snappen omdat corporaties om garanties op energieprestaties van woningen kunnen vragen.


Monitoring van energieprestaties

Monitoren van energieprestaties

In deze training leggen we uit wat monitoring is en hoe je het kunt implementeren. Monitoring van energieprestaties is een onderwerp dat sinds de introductie van de EPV in toenemende mate belangrijk is voor woningcorporaties. Monitoring heeft ook andere waarde, denk aan energiecoaching, benchmarking en beheer en onderhoud.