Tools: gereedschappen en kennis voor Nul op de Meter

Stroomversnelling biedt een aantal handige tools aan zoals workshops, masterclasses, rekentools, presentaties en andere middelen die houvast en verdieping bieden bij een nul-op-de-metertraject. Alles is verzameld op Energielinq.nl. Wij werken hard aan het aanbieden van tools die je helpen bij het realiseren van nul-op-de-meter. In deze rubriek delen we de laatst ontwikkelde tools en documenten.

No Regret rekentool

Energieneutraal in stappen, maar dan zonder spijt. Hoe doe je dat? Daarvoor moet je sowieso gaan rekenen. Een tool om te rekenen aan energieneutraalconcepten in stappen was er nog niet.

De initiatiefnemers van de “No Regret Rekentool” zijn de uitdaging aangegaan om zo’n tool te maken en voor een breed publiek toegankelijk te maken onder het motto: “het gaat niet om slimme tools, maar om mensen slimmer maken”. Om daarbij te helpen is ook een handleiding opgesteld.

Matchproces

Je bent enthousiast over nul-op-de-meterrenovaties en je wilt starten met een eerste pilot of project. Wellicht heb je al een complexkeuze gemaakt en ben je op zoek naar de juiste partij (aanbieder van een nul-op-de-meterconcept) om dit te realiseren. Binnen Stroomversnelling ontwikkelden we samen met aanbieders en vragers (corporaties) kennis en instrumentaria én deden ervaring op met het matchproces: het matchen van de vraag (van de corporatie) en het aanbod (van de aanbieder). We helpen je graag met dit matchproces, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste instrumenten, sjablonen en ervaringen. Deze flyer beschrijft kort de processtappen om een nul-op-de-meter (NOM) concept te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *